Breaking News

Babylon Cocktail Bár

A Babylon Cocktail Bárnak – nevéhez híven –, igazi bár jellege van. A berendezés, a halvány fény, a pult mögött álló csinos pultos lányok, illetve a látványosan dolgozó mixerek mind-mind olyan elemei a bárnak, melyek megadják az alaphangulatot egy kellemesen eltöltött estéhez.
 
A mixerek egytől egyig flair mixerek (ún. showmixerek), tudásuk legjavát adják hozzá munkájukhoz a koktélok elkészítése közben. Péntek-szombat esténként mixershow-val, illetve táncos lányokkal fokozzák a hangulatot, valamint folyamatos ital- és koktélakciókkal. A bár rendelkezik terasszal, melynek bővítése folyamatban van, illetve az emeleten két rendezvényteremmel, amely tökéletesen alkalmas zártkörű bulik, party-k lebonyolítására!

A bármixer szakma sok fiatal számára lett vonzó az utóbbi időben. Ha valaki sikereket szeretne elérni ezen a területen, rengeteg gyakorlásra, kitartásra és elszántságra van szüksége. Az április 20-án induló 10 hetes mixertanfolyamon a tanulók elsajátíthatják 40 standard koktél receptjét, elkészítési módját, valamint töltéstechnikákat és néhány egyszerű, de látványos dobást is. Az induló tanfolyamokról Kinczler András flair bártendernél lehet érdeklődni.

András csapata 2008 októberében alakult Debreceni Mixer Show néven. Azóta bemutatkoztak több városi és vidéki rendezvényen, esküvőn, kiállításon, szórakozóhelyen. Azok, akik kedvet kaptak a modernkori méregkeverés megismeréséhez, minden szükséges infót megtalálnak a Babylon Cocktail Bár honlapján.

Babylon Cocktail Bár 
Debrecen, Pacsirta u. 27.  
Infó: www.debrecenimixershow.hu

Ajánlat: Sex On The Beach 900 HUF, Mojito: 900 HUF, Pina Colada: 850 HUF, Cuba Libre: 600 HUF, Orgazmus: 900 HUF

Nincsenek megjegyzések