Breaking News

Centes Söröző és Gyorsétterem

Augusztus 1-től megújultan várja a kedves vendégeit Debrecenben, a Kishegyesi út 2. alatt (Segner tér mellett) a Centes Söröző és Gyorsétterem!

A sörözőben csapolt Zlaty Bazant és Soproni, valamint egyedülálló pálinka és rövidital választék biztosítja, hogy minden kedves vendég megtalálja a számára megfelelőt. Aki nem csak a szomját, hanem az éhségét is szeretné csillapítani, az is megtalálja a számítását a Centesben: választhat csirke és sertéshúsból készült frissensültekből, valamint többféle módon készített gyrosokból. A Loki szimpatizánsai sem maradnak le semmiről, mert a DVSC meccsei megtekinthetők a mindkét szinten elhelyezett LCD tévéken.

Az iskolaszezon beköszöntével élőzenés valamint sláger bulikban lehet a gőzt kiengedni, emellett van csocsó, billiárd, zenegép, rulett és játékterem is, a kellemes kikapcsolódás szolgálatában!

2010 januárjától már házhoz is szállítják a gyrost, a csirke vagy sertéshúsból készült frissensüleket és tálakat. A megrendeléseket 10-20 óráig veszik fel. További részletek a www.centessorozodebrecen.hu oldalon vagy a 30/ 838-8015 telefonszámon.


Centes Söröző és Gyorsétterem 
Debrecen, Kishegyesi u. 2. 

Nincsenek megjegyzések