Breaking News

Govinda Vegetáriánus Étterem

India-rajongó vagy? Esetleg vegetáriánusként éled a napjaidat? Vagy csak különleges ízekre vágysz egy egzotikus helyen elfogyasztva a finomságokat? Ha a három kérdés közül legalább egyre igen a válaszod: akkor a Te éttermed a Govinda!
 
Január közepétől várja vendégeit Debrecen első tisztán vegetáriánus étterme. Az alapvetően indiai ízekre épülő konyha tartalmazza mindazokat a tápanyagokat és vitaminokat, amelyek az egészséges életmódhoz szükségesek. Korunk rohanó mindennapjaiban kellemes felüdülést biztosít a meditatív környezetben elfogyasztott ebéd, és nem csak vegetáriánusoknak.

A hagyományosabb ízek kedvelőire gondolva, minden nap kínálnak európai jellegű egytálételeket is. A zöldséges főételekben található házi sajtot friss teljes tejből állítják elő. Az étterem specialitásai közé tartoznak a különleges indiai és európai édességek is: a börfi, a simply, a lassi, az édes szamószák, a mandulás krémes, az ananászos túrós szelet, a somlói galuska. A helyben készült gyömbérital és a rózsavizes limonádé igazán egyedülálló különlegesség. Az ételeket bátran fogyaszthatják a már-már népbetegségnek számító Candidával és elsavasodással küzdők is. Lisztérzékenyek és cukor nélkül táplálkozók is válogathatnak kínálatunkból. Az ételek összetételével kapcsolatban kérjék kollégáik tájékoztatását.

Govinda Vegetáriánus Étterem 
Debrecen, Magyari u. 2.

Maha Govinda Tál (6 fogásos indiai lakoma): 1.090 Ft; Damodar Tál: 690 Ft; Pakora Tál: 690 Ft; Pizza, Vegaburger: 450 Ft; Édességek: 300 Ft; Gyömbérital, Rózsavizes limonádé: 200 Ft

Nincsenek megjegyzések