Breaking News

Halottak napján változik a forgalmi rend

Debrecen – Forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok november 4-én, de egész héten fokozott ellenőrzéseket tart a temető környékén a rendőrség.

Október 29-én éjféltől november 4-ig a rendőrség az átlagosnál komolyabb ellenőrzéseket tart a halottak napja idején várható nagyobb forgalom miatt. Ebben az időszakban a lopásokból és szabálytalanságokból is több fordulhat elő, ezért a rendőrség azt kéri a lakosságtól figyelmesen utazzanak a tömegközlekedési eszközökön, vigyázzanak értékeikre, parkoló autóban ne hagyjanak látható helyen semmilyen személyes tárgyat, csomagjaikat ne hagyják őrizetlenül

A biztonságra ezúttal is a közterület-felügyelettel és a polgárőrökkel együttműködve ügyelnek a rendőrök, a fokozott közlekedésrendészeti és közrendvédelmi járőrszolgálat mellett, a bűnügyi szolgálat civil ruhás szakemberei is visszatérő ellenőrzéseket fognak tartani.

A halottak napi időszakban a köztemető környékén forgalomkorlátozásra számíthatnak majd az autósok.

A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a temető kettes számú bejáratáig minden jármű forgalma  tilos, ez a mozgáskorlátozottakat szállító gépjárművekre is vonatkozik, ám kivételt képeznek a tömegközlekedési járművek, a taxik, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járművek. A Benczúr Gyula utca ezen szakaszán az út mindkét oldalán megállni tilos, a tilalom az útpadkára is vonatkozik.

Ugyanez vonatkozik az Ady Endre sugárúton a Nagyerdei körút és a Debreceni Köztemető kettes számú bejárata közötti szakaszra, ott is tilos lesz majd a járműforgalom.

A Benczúr Gyula utcát a Pallagi úttól a köztemető II-es bejáratáig egyirányúsítják, a jelzett útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, onnan az Ady Endre sugárúton lehet közlekedni. A Benczúr Gyula utca ezen szakaszán az út mindkét oldalán tilos lesz megállni, a tilalom az útpadkára is vonatkozik.

A 4-es számú Budapest – Debrecen – Záhony I. rendű főút 228+278 – 228+912 kilométerszelvényei között mindkét oldalon – az útpadkán is – tilos lesz megállni.

A fenti helyeken a tiltott időszak alatt szabálytalanul várakozó járműveket az üzemben tartók felelősségére és költségére elszállítják.
dehir.hu

Nincsenek megjegyzések