Breaking News

"Lövölde tér" - Kern András koncertje

Kölcsey Konferencia Központ október 31. (szerda) 19:00 (3900, 4500 Ft)
 
Közreműködő(k):
Kern András - előadó
Hernádi Judit - előadó
Heilig Gábor - előadó

Vendég: Hernádi Judit és Heilig Gábor

A Kossuth díjas színművésznek negyedszázada jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált a Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez, a legfrissebb 2010-ben jelent meg Semmi baj címmel. Klasszikus értelemben vett szóló koncertre viszont korábban soha nem került sor, szóló turnéra is most indul életében először!

A koncert műsorában a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalokat, mint például a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj - és persze a Lövölde tér, de a legnagyobb slágerek mellett a ritkábban hallott számok is elhangzanak majd. A dalok hangulatokról, életérzésekről szólnak. Többségük szövegét maga Kern András írta. A harminc év alatt összegyűlt közel 70 dalból válogatott most a koncertre, olyanokat, amelyeket ő maga legjobban szeret - és persze a visszajelzések során kapott információk alapján, a közönség is. Kern András több alkalommal énekelt Hernádi Judittal, közös lemezük is jelent meg "Kernádi" címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel a koncerten.

Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd? minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani koncertnek ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekelni is fog.

A koncertet a nagyon elismert billentyűhangszeres művész, Gátos Iván és zenész kollégái kísérik.
A kitűnő művészek és az örökérvényű életérzésekről szóló, fanyar humorú dalok a siker garanciái.

A közönség régi vágya teljesül a koncert megvalósulásával.

Nincsenek megjegyzések