Breaking News

Országos Étterem Hét

Az Étterem Hét program keretében október 15-től 21-ig minőségi háromfogásos vacsoramenüt fogyaszthatnak a vendégek országszerte. A programhoz közel 100 felső- és középkategóriás étterem csatlakozott, így az ő árszintjükhöz képest az egységes 3,300.- Ft-os ár (szervízdíjjal együtt) kifejezetten kedvezményes.
A számos külföldi országban már nagy népszerűségnek örvendő esemény pozitív fogadtatásra talált tavaly és idén tavasszal hazánkban is: a legutóbbi Étterem Héten a vendégek száma 13.231 fő volt, ezzel a kiadott helyek kb. 80 százaléka betelt. A sikeres programhoz most 30 további fővárosi és vidéki étterem csatlakozott, így a kezdeményezés országossá vált.

Az Étterem Hét ötlete eredetileg New Yorkból származik, ahol a program olyannyira sikeres, hogy évente többször is megrendezik. A DiningCity.com nemzetközi étterem ajánló a holland Étterem Hét népszerűsége után Belgiumban is bevezette a programot, utána pedig Bécs, Sanghaj, Szingapúr, Róma és Budapest következett.
Idén ősszel az ARAZ étterem (Continental Hotel Budapest**** Superior) adott helyszínt a programindító sajtótájékoztatónak, akik már a kezdetektől fogva a DiningCity Étterem Hét programjának lelkes résztvevői.

"Fő célunk, hogy a minőségi vendéglátásra helyezzük a hangsúlyt Magyarországon, és sokaknak megadjuk a gasztronómiai élmény örömét" - nyilatkozott a célokról Kiss Zoltán, a szervező DiningCity.com munkatársa. - "Az eddigi két Étterem Hét programon tapasztalt magas résztvevői szám jelzi, hogy a magyar emberek kifejezetten igénylik a minőségi éttermekben történő étkezést, ám nagyon fontos, hogy mindezt megfizethető, korrekt áron tudják igénybe venni."

A résztvevő éttermekben a helyek korlátozott számban vehetők igénybe, hiszen a minőségi vendéglátás nyújtása a fő cél. Éppen ezért érdemes a foglalási időszak elején körültekintően átnézni az éttermek kínálatait, hogy a kulináris élményben minden érdeklődő az általa preferált étteremben kaphasson helyet.

A program 1 hetes időszaka alatt számos konyhatípust próbálhatnak ki az érdeklődők, mint pl. olasz, francia, magyar, japán, mexikói, indiai, mediterrán, thai, stb.

Az akcióban résztvevő éttermek listája a fenti weboldalon található!

Helyszínek: Budapest, Balatonszemes, Pécs, Győr, Szombathely, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Eger, Szilvásvárad, Miskolc, Debrecen, Budaörs, Budakeszi, Szigetmonostor, Szentendre - (2012. október 15. - 2012. október 21.)
Web: www.etteremhet.hu

Nincsenek megjegyzések