Breaking News

Pince Café & Music Club

Póker, zene, tánc és remek sörök, kint a szabadban vagy lent, a hűs pincében, mindez egy helyen: ez a debreceni Pince Café & Music Club. Kéthetente szerdán a táncolni vágyó diákokat várják, a hétvégéken DJ-k nyomják a talpalávalót.
 
Debrecen frekventált helyén, a Piac utcán található a fiatalok és az idősebb korosztály által is kedvelt szórakozóhely, a Pince Café & Music Club. Kellemes környezetben, széles italválasztékkal, nagyon kedvező italárakkal és állandó italakciókkal várják a kedves vendégeket.

A város egyik legnagyobb Heineken teraszán hűsölhetsz a meleg napokon, ahol Heineken, Zlaty Bazant és Edelweiss csapolt sört ihatsz. A „beülős buli” mellett kéthetente szerdán Lead Law várja a táncolni szerető diákokat, valamint hétvégenként M. B., Pazo, Stamer és Nyenyemen szórakoztatja a lazulni vágyókat.

Újdonság a Pincében, hogy most már a póker szerelmesei is megtalálhatják a számításukat, mert hétfőtől csütörtökig - szerda kivételével - hódolhatnak a játékszenvedélyüknek. Akinek esetleg nem lenne a játékhoz szükséges zsetonkészlete, az se csüggedjen, mert a helyszínen bérelhető. Egy szónak is száz a vége, a Pincében lent, vagy a teraszon fent garantáltan jól érezhetjük magunkat nappal és éjszaka, kortól és nemtől függetlenül egyaránt.

Pince Café & Music Club 
Debrecen, Piac u 38. 
Asztalfoglalás: 06-52-530-902 
Nyitva: H-Cs: 11-01h, P: 11-04h, Szo: 16-04h, V: 16-01h

Egész héten italakciók: Jáger 230ft/4cl, JimBeam, Johnnie W. 290ft/4cl, Metaxa 190ft/4cl, Heineken csapolt sör 250 Ft/korsó valamint Zwack termék promóció!

Nincsenek megjegyzések