Breaking News

Pompeji Étterem és Pizzéria

A Debrecen belvárosában található, 2000-ben alapított szépségdíjas étterem és pizzéria kialakításában a mediterrán és az ókori Pompeji város stílusjegyei voltak a leginkább mérvadóak.
 
Ételeik a mediterrán és a magyaros konyha ízvilágát tükrözik. Az étterem elrendezése sem mindennapi, a felső szintjük – amely nemdohányzó, klimatizált helyiség - mediterrán stílusú, és különleges ráadásként üvegkupolás átriummal rendelkezik. Az alsó szint a dohányosoknak kedves, ez Pompeji épületeit tükröző, négy különálló helyiségből álló pincerész.

A Forum Amoroso maximum 35 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas terem. A szintén egzotikus nevű Via Bacchus maximum 20 fős alkalmak lebonyolítására felkészült, míg a Cantina Delle Sfida 10 fős kerek asztalt foglal magába. És hogy a kör teljes legyen, na meg a kikapcsolódás is kellően összetett – a nyári hónapokban 24 fő befogadására alkalmas, sétálóutcai terasz áll a betérők rendelkezésére. A házigazdák megújult környezetben várják vendégeiket, hogy azok megmártózhassanak a távoli világok mámorító hangulatában. 

Pompeji Étterem és Pizzéria 
Debrecen, Batthyányi utca 4. 
Nyitva tartás: Hétköznap: 11-23h, Péntek-szombat: 11-24h, Vasárnap: 11-23h 
Tel: 52/416-988 

Nincsenek megjegyzések