Breaking News

Shogun SE-Debrecen

Hasznos elfoglaltságot keresel saját magad, vagy gyermeked számára? Erősödni vágysz, vagy egyszerűen úgy érzed, hogy végre el kell kötelezned magad egy sportág mellett?
 
A Kyokushin Karate minden esetben a legjobb választás, hiszen ez az egyik legracionálisabb és legéletszerűbb karate stílus, amely fitté, erőssé tesz és még hasznos tapasztalatokhoz is juttat. Tartalmaz bázisgyakorlatokat, formagyakorlatokat, törést és full contact küzdőgyakorlatokat. Mindezeket megfelelő felkészítéssel sajátítja el a tanuló, koordináció-fejlesztő, erősítő gyakorlatokon keresztül. Ez az egyik legfegyelmezettebb, legszigorúbb stílus, amelynek gyakorlása során a mai napig erős a mester-tanítvány viszony.

A Shogun Se 2007 októberében alakult, tizenhárom alapító taggal. Egy év múltával már több csoportban hetven tagot jegyeznek. Az edzéseket négy edző irányítja, akik közül a gyerekedzéseken két-három oktató van jelen egyszerre. A klub nagy hangsúlyt fektet az egyén szellemi, lelki és fizikai képzésére. Tagjaiknak állandó, szervezett lehetőségük van bel- és külföldi utazásokra, versenyekre, edzőtáborokra.

Shogun SE 
Debrecen, Szoboszlói úti Általános Iskola (Szoboszlói út 3.) 
Tel: 20/384-4542 
Web: www.shogunse.extra.hu

Nincsenek megjegyzések