Breaking News

Svejk söröző

Ha igazi söröző-hangulatra vágysz, a Svejkben a helyed. Debrecen város központjában, a villamos megállójától néhány lépésre, rá is lelhetsz arra a „szigetre”, amely búra-bánatra megoldást nyújt, de legfőképpen alkalmat a jókedvre.
 
A hely egyébként már három éve teljes gőzzel üzemel. Igényes belső kialakításával, baráti áraival vált kedveltté a fiatalság körében. A kulturált kikapcsolódást és a játékélményt segíti a biliárd, a darts és a csocsó, valamint a zenegép. A szerencsét megkísérteni vágyókat nyerőgép várja. A fogyasztó vendégeket ingyen internet és wifi használat is megilleti. Ne tétovázz tovább! A folyamatos italakció és az egyébként is kedvező árak egész évben meggyőznek a választásod helyességéről.

A „svejkesek” születésnapok, névnapok, baráti összejövetelek és egyéb rendezvények lebonyolítását is vállalják. Ami pedig még különlegesebbé teszi a Svejket, az, hogy itt a városban egyedülállóan, pasztörizálás-mentes kisüzemi sörkülönlegességeket fogyaszthatsz. És ezt figyeld! Minden hétvégén más és más italakcióval várják a régi és új vendégeket a lelkes házigazdák. 

Svejk söröző 
Debrecen, Péterfia u. 46 
Nyitva: P, Sze, Szo: 06-24h; H, K, Cs, V: 06-22h

Ajánlat: Jim Beam 250 Ft/5cl, Gin 150 Ft/5cl, Kisüzemi sörkülönlegességek 140 Ft/korsó

Nincsenek megjegyzések