Breaking News

T-Boy söröző

Debrecen szívében, közvetlenül a villamos megállójában található a város legújabb sörözője, a T-Boy. Kedvezőbb helyszínt el sem képzelhetnénk a napközbeni szusszanásra, a feltöltődésre.
 
Téboly(ító) még mesélni is róla, de tény, hogy 150m2-en, négy külön helyiségből áll a vendéglátóegység, termekkel, plazmatévével, csocsóval, zenegéppel és karaoke-lehetőséggel várják vendégeiket a házigazdák. Odavagy a sörözői hangulatért? Akkor ne is tétovázz tovább, a folyamatos italakciók és egyébként is kedvező árak egész évben meggyőznek a választásod helyességéről.

A „T-Boy-ító” vendéglátók születésnapok, névnapok, baráti összejövetelek, céges bulik és egyéb rendezvények lebonyolítását is vállalják. Szombat éjszakánként az elektronikus zene kedvelőit várja a Filtersounds Ds Párosa, Dirtyice és Fargó, valamint vendég fellépőik, akik havonta jobbnál jobb lemezekkel jelentkeznek. Persze tudjuk, kellemes helyen minden hétköznap ünnep, náluk a plazmatévén akár BL-UEFA meccseket is végigizgulhatunk kedvenc italunk társaságában. Tébolyító élmények – háboríthatatlan harmóniában! 

T-Boy söröző 
Debrecen, Piac u. 79. 
Ny: H-Cs: 10-24h, P-Szo:14-02h, V:15-24h 
Asztalfoglalás: 20/925-8825

Állandó italakció: Jáger, Jim-Bim: 250Ft, csapolt Kőbányai: 165Ft

Nincsenek megjegyzések