Breaking News

Vapiano Étterem

Tavaly novembertől Budapest után Debrecenben is élvezhetjük a Vapiano étterem legfinomabb pastáit és pizzáit, nem is beszélve a friss salátákról és a csábító dolcikról.
 
Az olasz konyha finomságait az itáliai sztárdesigner, Matteo Thun által megálmodott környezetben kóstolhatjuk meg. A még jobb hangulatot a hűvös februári vasárnap estéken különböző koncertekkel szeretnék a házigazdák vendégeik számára még kellemesebbé tenni. Február minden vasárnapján ingyen élvezhetők a koncertek, méghozzá a legjobb ételek társaságában.

2009. február 15-én a sokak által kedvelt DJ Németi varázsol chillout feelinget a lounge-ba. Az akusztikus zene rajongóit pedig a Wood and Strings Unplagged estjével várják február utolsó vasárnapján.

A Vapiano nemcsak a legfinomabb ételekről, de a jó hangulatról és kellemes környezetről is szól. A Vapiano egy életérzés, amit mindenki megtapasztalhat, aki ellátogat az étterembe és kipróbálja az olasz konyha ínyencségeit, megpihenve a zöldellő olajfa árnyékában, friss rozmaringot és bazsalikomot ízlelgetve a ropogós pizzákhoz.

Vapiano Étterem 
Debrecen, Piac u. 1.  
Nyitva tartás: H-V:11-23h
www.vapiano.hu

Pasta Premium Stanpi E Spünatü (királyrák tejszínes szósszal, spenótos tésztával): 1950 Ft; Pizza Cosmopolitan Calzone: 1700 Ft; Dolci Death In Chocolate: 700 Ft

Nincsenek megjegyzések