Breaking News

Zen Bu Kan Kempo

Itt a jó idő - idén végre döntsük el, hogy a tunya hétköznapoknak búcsút intünk, és sportolási lehetőséget keresünk magunknak. Ha pedig már határoztunk, miért ne válasszunk praktikus mozgásformát - talán éppen egy küzdősportot magunknak?
 
A Zen Bu Kan Kempo stílust ma már a világ számos pontján ismerik és elismerik. A stílus kialakítása Dr. Harnos Imre nevéhez köthető, aki profi pályafutása befejeztével összegezte tapasztalatait és a harcművészetekben felhalmozott tudását, valamint hozzáadta azt az oktatási rendszert, metodikát, amellyel egy hatékony mozgástanítást tudott létrehozni követői számára. Az így megszületett és Dr. Harnos által kialakított stílusnak lett a neve Zen Bu Kan Kempo, amely kifejezés magyarul annyit jelenti, hogy: a szellem által vezérelt harc. 1966-óta Dr. Harnos többször látogatott haza és próbálta átadni a magyar tanítványainak is megszerzett tapasztalatait. Tavaly Debrecenben is tartott szemináriumot, edzői továbbképzést.

Debrecenben 2006 februárja óta heti rendszerességgel működnek a Papp Valér (negyedik dan fokozatú, ZBK Kempo-edző) által vezetett edzések, ahová 14 éves kortól mindenkit várnak (fiúkat, lányokat egyaránt). Papp Valér leginkább azoknak ajánlja a Zen Bu Kan Kempot, akit érdekel egy olyan sokrétű harcművészet, amely összegzi a tradicionális stílusok előnyeit (Jiu-Jitsu, Judo, Aikido, Kyokushin, Thai-Box) és a modern irányzatok versenyorientáltságát (Ökölvívás, Kick-Box, K-1, Grappling, MMA), valamint aki a saját egyéniségéhez illő technikákat, edzésmódszereket akar megismerni, aki reális önvédelmet akar tanulni, amit bárhol, bármikor alkalmazni lehet.


Edző: Papp Valér 4. dan
Edzésdíj: 5.500 Ft/hó vagy 1.500 Ft/alkalom

További információ a 30/962 75766 telefonon kérhető, Keresztesi Péter szakosztályvezetőtől (kpeter@bushidokempo.org), vagy az alábbi internetes oldalakon olvasható: www.bushidokempo.org www.zenbukankempo.com

Nincsenek megjegyzések