Breaking News

Kondás Elemér: kellett ez a győzelem

Debrecen – A Loki vezetőedzője szerint a Diósgyőr ellen jól működött a védekezés, taktikusan és agresszíven futballozott a csapat.


A DVSC-TEVA szerda Kulcsár Tamás góljával 1-0-ra nyert a Diósgyőr otthonában a Ligakupa csoportkör 5. fordulójában. A találkozót követően Kondás Elemér vezetőedző értékelt.

- Taktikusan futballoztunk, megpróbáltunk a megszerzett labdákkal jól sáfárkodni, rúgtunk egy szép gólt, ezen kívül még voltak helyzeteink, míg a Diósgyőrnek az elején volt néhány lehetősége, de utána nem tudott veszélyt teremteni a kapunk előtt.  Mindent elárul, hogy kapusunknak alig volt dolga. Most jól működött a csapat együttes védekezése, megpróbáltunk labdát szerezni, ami sikerült is, csak ezeket kell majd jobban megjátszani. Dicséretes, hogy a csapat igyekezett agresszíven futballozni. Voltak ki nem kényszerített hibáink is, ezekre vigyázni kell, mert utána futni kell visszafelé és védekezni, de a mai mérkőzésen megtették ezt is a srácok. A célját elérte a meccs, kellett ez a győzelem – fogalmazott Kondás Elemér.
dehir.hu

Nincsenek megjegyzések