Breaking News

Lenyomták kollégáikat a szoboszlói rendőrnők

Hajdúszoboszló – Kiemelkedő eredményt értek el az ORFK által szervezett Országos Fekvenyomó és Felhúzó Bajnokságon a hajdúszoboszlói rendőrök.


A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság állományából hárman vettek részt az ORFK Rendészeti Szervek kiképző Központjában megrendezett XI. Országos Fekvenyomó és Felhúzó Bajnokságon. Az indulók között volt a földesi polgárőrség egy tagja is.

A versenyen közel kétszázhatvan rendőr mutatta meg, mennyire erős. A megmérettetés a nők és a kis súlyú férfiak “szabadidős” versenyével kezdődött: Szűcs Jolán őrmester a 63 kilogrammosok súlycsoportjában, 52,5 kilogrammos nyomásával harmadik helyezést ért el, míg Sassné Kárai Zsuzsa zászlós a 70 kilogrammosok között 55 kilós eredményével a súly- és korcsoportjában első lett.

A nagysúlyú férfiak “szabadidős” versenyében Szabó Zsolt többszörös erős ember magyar bajnok, földesi polgárőr, tekintélyt parancsoló 154 kilós testsúlyával utasította maga mögé a mezőnyt, 215 kilogrammos nyomásával első lett.

Lukács Krisztián törzszászlós „Magyarország legerősebb rendőre”, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője 175 kilogrammos nyomásával – 10 induló közül – negyedik helyen végzett.

A verseny másik kategóriájában, a felhúzásban is nagyon szépen szerepeltek a szoboszlói rendőrök.

Erőemelés kategóriában Szűcs Jolán őrmester 105 kilogrammos felhúzásával súlycsoportjában harmadik, Sassné Kárai Zsuzsa zászlós pedig 22.5 kilós húzásával súlycsoportjában az első helyet szerezte meg, ráadásul ezzel övé lett felhúzásban az abszolút bajnoki cím.

Nemrég gyógyult fel sérüléséből Lukács Krisztián, aki ehhez képest nagyon jól szerepelt, 270 kg húzásával kategóriájában a második, Szabó Zsolt polgárőr pedig 350 kilós felhúzásával első lett, ezzel ő nyerte meg az abszolút bajnoki címet.

Nem csak egyéniben remekeltek a hajdúszoboszlói erős zsaruk, ugyanis a helyi rendőrkapitányság együttese a felhúzás csapatbajnokságában első helyezett lett.
dehir.hu

Nincsenek megjegyzések