Breaking News

Télen sem maradnak kulturális események nélkül a debreceniek

Debrecen – Molnár Ferenc Caramel, a Hajdú Táncegyüttes és a PG Csoport is fellép a debreceni tél című programsorozat rendezvényein.


A december elejétől február végéig tartó időszakban több tucat kulturális eseményt kínál a Főnix Rendezvényszervező. A hétvégén, Advent első vasárnapján ismét lesz gyertyagyújtás, vasárnap délutánonként a város karácsonyfájához és az Emlékkertbe várják az ünnepre készülődőket.

A jövő hétvégén huszonkettedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Betlehemes találkozót, és idén is eljön az igazi Mikulás Debrecenbe. Az ünnepi programsorozatot Molnár Ferenc Caramel és a Kodály Filharmonikusok közös koncertje nyitja, amelyen a Prima Primissima-díjra jelölt Kodály Kórus és a Lautitia Gyermekkar is közreműködik.

- Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy együtt muzsikálhatunk, mert amikor a stílusok keverednek, ötvöződnek, összekapcsolódnak, az mindig egy nagyon izgalmas dolog. Ha most félrerakom a saját önzőségemet és nem azt mondom, hogy ez mennyire jó nekem és mennyire boldog vagyok, ez akkor is egy izgalmas kihívás mindenkinek – hallhattuk Molnár Ferenc Caramelt.

Nincsenek megjegyzések