Breaking News

Operett Gála Debrecen 2013

A Kodály Filharmónia és a Budapesti Operettszínház közös produkciójában január 5-én 19 órától látható az Operett Gála Debrecen Kölcsey Központ nevű kulturális intézményében. A cívisváros zenekara ugyanis megtisztelő felkérést kapott a műfaj első számú magyar otthonától: az Operettszínház évtizedes hagyományokkal rendelkező karácsonyi-szilveszteri turnéját a Kodály Filharmonikusok kísérik Münchenben, Nürnbergben, Regensburgban és Essenben, Makláry László, az Operett főzeneigazgatójának dirigálásában.

A gálában a legnépszerűbb Kálmán, Lehár, Huszka, Leo Fall, Johann Strauss, és Offenbach-slágerek csendülnek fel, egy kevés népszerű operarészlet (Mozart, Mascagni, Puccini), valamint néhány ismert olasz dal musicalszám (West Side Story, Chicago, Rebecca, Mozart!) mellett. Ünnepi hangulat jellemzi majd a gála helyszíneit, a palotát, a kaszárnyát, a Szajna-partot, a mediterrán forgatagot, s igazi magyar virtus a záróképet, a csárdát.

Közreműködnek:

A Budapesti Operettszínház sztárszólistái - Kalocsai Zsuzsa, Bordás Barbara, Frankó Tünde, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Vadász Dániel, Peller Károly, Boncsér Gergely, Kádár Szabolcs
Budapesti Operettszínház Balettkara
Kodály Filharmonikusok Debrecen

Forrás: a Kodály Filharmónia honlapja

Időpont, nyitva tartás
2013. január 5. /szombat/ 19:00