Breaking News

Szentestére kicsit havazhat

Fokozatosan emelkedik a hőmérséklet a következő napokban, a hétfőn várható hó is hamar elolvad majd, megszűnnek az éjszakai fagyok is.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra több megyére is kiterjedő narancsszínű figyelmeztetést adott ki a várható több órás ónos esőzés ónos esőzés miatt, de térségünket, az északkeleti országrészt valószínűleg elkerüli az esőzóna.

Hétfőn a délkeleti széllel a jelenleginél enyhébb idő érkezik hazánk felé. Nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, eleinte még Hajdú-Biharban és környékén lehet némi hó, ónos eső, vagy eső, majd itt is megszűnik a csapadék. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +9 fok között alakul. Szentestére +2 és -3 fok közötti hőmérséklettel számolhatunk, éjszaka is fagypont környékén lesz a hőmérő.

Karácsony első napján, kedden változóan felhős lesz az ég. A délnyugati szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet városunkban 5 fok körül alakul.

Szerdán nyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen lehet eső, zápor. A déli, délnyugati időnként megerősödik, majd gyengül a szél. A hőmérséklet tovább emelkedik (6-12 fok között várható). A csütörtöki csúcsot követően a hét végére némileg csökken majd a hőmérséklet, az éjszakák ismét fagypont alatti értékeket hoznak.