Legyen Ön ennek a portálnak a tulajdonosa! 

Breaking News

„Édesanyám jobban főz, mint én, az ő főztjét jobban szeretem”

Kinek a lángos, kinek a paprikás csirke. Kedvenc ételükről kérdeztük az utca embereit.
Ha kijövök Hajdúszoboszlóra a Toros Napokra, csak a krumplilángosra tudok gondolni, nagyon szeretem, frissen készítik és tudom, mi van benne. A hétköznapokban a kedvenc levelesem a gyümölcsleves, kedvenc desszertem pedig a somlói galuska.
Kedvenc ételem a húsleveles, de csak az, amit anyukám szabadon nevelt csirkéből főz. Főételnek az abszolút kedvencem a töltött káposzta, desszertnek pedig a kakaós, esetleg a pudingos palacsinta. Én magam is el szoktam készíteni ezeket.
A sült kolbászt és sült hurkát preferálom leginkább. Desszertnek főként a túrós süteményeket szeretem, bármi jöhet, amiben túró van. De édességben mindenevő vagyok. Szoktam főzni, de édesanyám jobban főz, mint én, az ő főztjét jobban szeretem.
Az abszolút kedvencem a paprikás csirke nokedlivel, esetleg egy kis uborkasalátával és természetesen a rántott hús. Épp a napokban csináltam sajttal, sonkával töltött csirkemellet leveles tésztába burkolva, tökéletes volt vacsorára.

VIA: HBN | Fotó: Molnár Péter

Nincsenek megjegyzések