A tabella élén telel az MVFC

A tabella élén várja a tavaszi folytatást az MVFC Berettyóújfalu első osztályú férfi futsalcsapata; az elmúlt idény bajnoki ezüstérmesét nyár óta új mester irányítja.
Turzó József a Nyíradonyi Huszároktól – jelenlegi nevén DEAC Armadától – érkezett a bihari városba. Bár nem volt könnyű dolga, hiszen a keret valamelyest meggyengült a két pontvadászat között, mégis sikerült az együttesnek az első helyen zárni az őszi idény végén.
Az együttes a november végén kezdődött szünetben sem állt le, ezekben a napokban is tréningeznek – kivéve a három válogatott játékost, akik jelenleg a nemzeti csapatnál tartózkodnak –, december 18-ig edzenek, majd két hét pihenő után január 2-án újra felveszik a munkát. A bajnokság tavaszi idénye január 9-én indul.
Mint Turzó Józseftől megtudtuk, két új játékossal erősít az MVFC a téli szünetben: visszatér Togoi Victor, valamint fél évre kölcsönben Berettyóújfaluban szerepel aDEAC Armadából Szécsi Barna. Ketten pedig távoznak: Póta Balázs és Nagy Roland. Jó hír, hogy a keresztszalag-szakadása miatt hosszú időt kihagyni kényszerülő Rábl János már a csapattal edz, bár még közel sincs százszázalékos állapotban.

0 Megjegyzések

Hirdetés