A Loki új csatárát nem érdeklik a luxusautók, csak a foci

Dalibor Volas kivételes játékos. Nem csak azért mert hat forduló alatt 4 gólt lőtt a Loki színeiben, hanem azért is, mert őt nem érdeklik a luxusautók, ugyanakkor nem bánja, ha a barátnője viseli a nadrágot-számol be a dehir.hu

Labdarúgóként már ismerik a szurkolók Dalibor Volast, magánemberként viszont kevésbé. Ami rögtön érdekes a szlovén játékosban, hogy a pallagi akadémia parkolójában a legkisebb autóba ült be. Volas azt mondja, őt nem érdeklik a luxusautók, szerinte teljesen mindegy, mivel jár edzésre.

- Én nem csinálok problémát abból, hogy milyen kocsit vezetek. Tökéletesen megfelel ez a kis autó is. Az más kérdés, hogy Szlovéniába hazamenni kényelmesebb egy nagyobbal, szóval valószínűleg veszek majd egyet, de itt a városban közlekedni ez is jó – mondta a csatár.
Dalibor Volas alig két hónapja van Debrecenben, de már megvannak a kedvenc helyei. Szeret a főtéren és a Nagyerdőn sétálgatni szlovén barátnőjével, Kimmel, akinek a véleményére sokat ad, többek között a klubválasztásnál. A csatárnak már kedvenc étterme is van. Azt mondja, szereti Debrecent, mert igazi európai város.

- Szeretem Debrecent, sokat sétálgatunk a környéken és a központban, szép és élhető város. Korábban Oroszországban játszottam, és mondhatom, óriási a különbség. Ez igazi európai város, és közel van Szlovéniához, ami szintén fontos – magyarázta Dalibor Volas.
Interjún kívül azt is elmondta a szlovén csatár, hogy neki is tetszenek a híresen szép magyar lányok, de gyorsan hozzátette, hogy a szíve már foglalt. Ott minden hely a barátnőjéé és a Lokié.