Ismét Debrecenbe jön Csík János bandája
Debrecen - Szüreti mulatság, Érdi Tamás-hangverseny, Csík Zenekar-koncert, mesemondó est és filmbemutató is szerepel a Debreceni Ősz programjai között-írja a dehir.hu

Egy gálaműsor erejéig októberben összeállnak a város hatvanéves néptáncegyüttesei, a Bocskai, a Népi, a Hajdú és a Hortobágy Táncegyüttes. A Főnix Csarnokban hagyományteremtő szándékkal szervezik meg a Cívis Cuháré elnevezésű Kárpát-medencei Népművészeti Találkozót.

A csütörtöki beharangozón Somogyi Béla alpolgármester elmondta: a Debreceni Ősz programjainak összeállításakor minden korosztályra és minden műfaj kedvelőire gondoltak. Hangversenyt ad a Fehér Bot Világnapján Érdi Tamás zongoraművész. Jubileumi nagykoncerten játszik a 25 éves Csík Zenekar, és Debrecenben tartja lemezbemutatóját Harcsa Veronika is.
Az Apolló moziban közönségtalálkozókat és filmnapokat szerveznek, fellép a városban az ExperiDance és a 100 tagú Cigányzenekar, Berecz András pedig a tőle megszokott vidám, felnőtteknek is szóló mesékkel készül. A Debreceni Ősz szombaton az „Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! országos programsorozat keretében Szüreti mustrával kezdődik a Déri téren.