Kondás Elemér szerint megérdemelten nyert a Loki

Edzői értékelések a 2-1-es hazai győzelemmel végződött DVSC-TEVA - Videoton rangadó után.
A DVSC-TEVA tegnap 1-0-s hátrányból fordítva 2-1-re nyerte meg a Videoton elleni csúcsrangadót, és ismét a tabella élén áll. A találkozót követően mindkét vezetőedző értékelt. ( Az értékelések a loki.hu oldalon olvashatók)
Jó csapat ellen játszottunk, és tudtuk, hogy nem megy majd simán, mint ahogy egyik mérkőzés sem egyszerű – kezdte Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője. - Az első félidőben sokat volt nálunk a labda, de pontatlannak bizonyultunk. Próbáltunk támadni, ellenfelünk inkább hosszú labdákkal operált. Ha megszerezte a játékszert, egyből próbált a védőink mögé emelni, és ebből tudott helyzeteket kialakítani. A szünet után már kifejezetten jól játszottunk. Kaptunk egy gólt, amely mindenképpen fordulópont volt, ekkor a játékosok extra erőket mozgósítottak. Ugyanúgy folyamatosan ott voltunk az ellenfél kapujánál, támadásokat vezettünk, egyértelműen győzelemre játszottunk. Ibrahima jókor volt jó helyen, így szép támadás után egyenlíteni tudtunk, majd fordítottunk. Később még voltak helyzeteink, tehát megérdemelten nyertük meg a találkozót.
José Gomes, a Videoton vezetőedzője elsősorban a játékvezetőket okolja, hogy pont nélkül távoztak Debrecenből.
- A játékvezetőket kellene megkérdezni, mi az, ami hiányzott a sikerünkhöz – kezdte Gomes. – Általában nem szoktam velük foglalkozni, de most nem álltak a helyzet magaslatán. Az asszisztens többször is lest jelzett, amikor egyértelműen nem volt az. Mindent megtettünk a győzelem érdekében, de ma két csapat ellen kellett küzdenünk. Úgy gondolom, a Debrecen és mi is jól futballoztunk, a két gárda lezárta a területeket, ezért az első félidőben kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt. Utána dinamikus, pörgős mérkőzés alakult ki, jó megoldásokat lehetett látni mindkét oldalról, így akik kijöttek, minden bizonnyal jól szórakoztak. Egy labdarúgó mérkőzésen három csapat van, ebből kettő teljesített ma jól. Azt gondolom, a döntetlen igazságosabb lett volna.