Fotó: TPL
Debrecen - Kemény meccs vár a DVSE-re. A Magyar Kupában a Szolnok volt a jobb, most hazai közönség előtt lehet nekik visszavágni.

Egy fél csapatra való új játékossal vágott neki a bajnokságnak a debreceni vízilabdacsapat. Varga Tamás együttese a szezont Szentesen kezdte, ám az új szabályok igencsak furcsa meccset és végül meglepetés döntetlent hoztak.

A bajnoki szünetben jött a Magyar Kupa negyeddöntője, ami sajnos nem úgy sikerült, ahogy a debreceniek szerették volna. A DVSE mindkét meccsen kikapott a bajnokesélyes Szolnoktól, így búcsúzott a kupaküzdelmektől.
Most itt a lehetőség a javításra és egyben a visszavágásra, hiszen a bajnokság következő fordulójában pont a Szolnokot fogadják Misicsék a Debreceni Sportuszodában. A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésre öt darab páros belépőt sorsolunk ki a DVSE és a Dehir.hu közös játékán azok között, akik helyes választ küldenek az alábbi kérdésünkre:

Milyen nemzetiségű a Debrecen új játékosa, Predrag Jokics?
A megfejtéseket szeptember 20-án, péntek délelőtt 11 óráig várjuk, akkor sorsolunk, s a nyerteseket rögtön értesítjük.
Hogyan játszhatok?
A játékban azok vehetnek részt, akik lájkolják, vagy már régebben lájkolták a Dehir.hu oldalát.
1./ Lájkolja a Dehírt!
2./ Keresse fel a Dehír Facebook-oldalát a www.facebook.com/dehir.hu címen, kattintson az „Új üzenet” gombra, és küldje el a helyes választ a fenti kérdésre.