Több száz katonatorokból szólt a Hajrá, Loki!

Korhuték száz jegyet vittek a debreceni dandár katonáinakDebrecen - A Loki és a Videoton csúcsrangadójára kaptak száz jegyet a focistáktól a Bocskai dandár katonái. Emlékezetes módon mondtak köszönetet-számol be a Dehir.hu

A DVSC-TEVA következő bajnoki mérkőzése egy igazi csúcsrangadó lesz, hiszen vasárnap a listavezető Videoton együttese érkezik az Oláh Gábor utcai stadionba. A tabellán a második helyen álló DVSC és a fehérváriak találkozóján nem lesz szurkolói regisztráció, drukker azonban a remények szerint több ezer.

A klub szerdán általános iskolásoknak adott ingyenjegyeket, melyeket a Loki két játékosa, Bódi Ádám és Mészáros Norbert vitt el a Hunyadi János Általános Iskola tanulóinak. Csütörtökön az V. Bocskai István Lövészdandárhoz látogatott el több Róka Géza klubigazgató, valamint Korhut Mihály és Bódi Ádám (akinek ez édesapja egyébként törzszászlós). Természetesen ők sem érkeztek üres kézzel, a katonák száz belépőt kaptak a csúcsrangadóra.
Egy egész alakulat, több száz katona köszönetképp a „Hajrá, Loki!” biztatás skandálásába kezdett, ami egészen egyszerűen félelmetes volt. Ezt kell majd reprodukálni a stadionban is, és akkor nem kétséges a győzelem.
Videónkon természetesen láthatják, hallhatják a katonák biztatását, valamint Róka Géza, Bódi Ádám, Korhut Mihály, Somogyi András törzsfőnök és Bódi Imre törzszászlós, Bódi Ádám édesapjának nyilatkozatait is.
A mérkőzést vasárnap 16 óra 30 perctől rendezik az Oláh Gábor utcai stadionban.