Mozgalmas péntek vár a Loki szurkolóira, délután öttől a kézilabdás lányok fogadják a Vácot a Hódosban, este héttől DVSC-TEVA-Paks focimeccs az Oláh Gábor utcai stadionban-írja a dehir.hu

A DVSC Kézilabda Kft. és a DVSC Futballszervező Zrt. egyaránt szeretné kiszolgálni a Loki híveit, arra törekednek, hogy a drukkerek mindkét csapat mérkőzésein ott lehessenek – olvasható a dvsckezilabda.hu-n Ezen a pénteken a kézilabdás lányok és a labdarúgók is hazai meccset játszanak, mindkét együttesnek szüksége van a szurkolásra.

A DVSC-TEVA-Paks bajnoki futballmeccs időpontja (19 óra) a televíziós közvetítés miatt adott volt, így a kézis lányok kezdenek a szokottnál egy órával korábban, 17 órakor. A DVSC-TVP-Vác mérkőzés este fél hét körül véget ér, így a szurkolók kényelmesen átsétálhatnak a stadionba, a Paks elleni mérkőzés kezdésére.
A két klub vezetői közösen arra buzdítják a debreceni sportszerető közönséget, a két csapat szurkolóit, hogy mindkét mérkőzésre látogassanak el és támogassák a két csapatot a hazai győzelmek elérése érdekében!
Így a Hódosban és az Oláh Gábor utcában is zúghat a „Hajrá, Loki!”