Újabb fontos meccset játszanak a debreceni pólósok

Remek meccsre van kilátásMúlt héten végre megtört a jég, és megszerezte a szezonban az első győzelmét a debreceni vízilabdacsapat. Varga Tamás együttese végre olyan formában játszott, amit elvárnak tőlük a drukkerek: rengeteg gólt lőve, 16-9-re győzték le a fővárosi YBL csapatát.
Remek meccsre van kilátás- írja a dehir.hu
Azt a meccset valószínűleg nem sok debreceni látta élőben, most viszont készülődhetnek a drukkerek szombaton 18 órától a Kaposvár csapatát fogadják Misicsék a Debreceni Sportuszodában. A Kaposvár egyébként a Debrecenhez hasonlóan fellendülőben van. A Szolnoktól, a Honvédtól és a Szegedtől elszenvedett vereségük után legyőzték az OSC-t és nem kis meglepetésre idegenben a Vasast is. A két igazán elszánt csapat minden bizonnyal kemény és élvezetes mérkőzést játszik majd Debrecenben. A  szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésen ön is ott lehet, hiszen a találkozóra öt darab páros belépőt sorsolunk ki a DVSE és a Dehir.hu közös játékán azok között, akik helyes választ küldenek az alábbi kérdésünkre:
Az YBL elleni múlt heti meccsen a debreceniek legeredményesebb játékosa a maga öt góljával a DVSE román légiósa volt. Ki ő?

A megfejtéseket október 18-a, péntek délelőtt 11 óráig várjuk, akkor sorsolunk, s a nyerteseket rögtön értesítjük.