Debrecen – A legmodernebb technológia, megújult büfékínálat és ingyenes parkolási lehetőség szolgálja ki az igényes filmekre éhező közönséget. (x)

Már sokan észrevették és jóleső érzéssel fogadták, hogy az Apolló mozi bár a közelmúltban lett száz éves, ennek dacára egyre inkább fiatalodik, csinosodik. Nos, nekik is és azoknak, akik még nem látogattak el hozzánk mostanában, újabb örömhírrel szolgálhatunk!
Szemüveg, popcorn és egy jó film

Március hónapra már három digitális teremmel fog rendelkezni a filmszínház, és ezzel bizony nagyon kevés Art mozi büszkélkedhet az országban! A legmodernebb technológia szolgálja ki az igényes filmekre éhező közönséget, akik a digitális 2D és 3D élmények mellett teljesen megújult büfékínálatunkból is bátran szemezgethetnek, mivel a nassolás a magyar mozis kultúrában is elválaszthatatlan részét képezi a szórakozásnak.

A premierfilmek mellett természetesen továbbra is nagy figyelmet fordít arra a mozi, hogy a művészfilmek kedvelőinek is eleget tegyen, nálunk valóban minden korosztály és a legkülönbözőbb beállítottságú ember is megtalálhatja a számítását. Az Apollo Medical Center jóvoltából pedig minden mozijeggyel rendelkező vendégünk 3 óráig ingyen parkolhat az Apolló parkolóházban, amely a gépjárművel érkező mozizóknak csalogató lehet.

Reméljük, hogy tavasszal így már minden feltétel adott lesz városunk egyetlen Art mozijában, hogy Debrecenben a legkedvezőbb áron, a legjobb filmeket, a legnagyobb moziélményeket kapja minden jelenlegi és leendő filmbarát. Szeretettel várják a diákokat, az egyetemistákat, a családosokat, a nyugdíjasokat, vagyis mindenkit az Apollóba, a filmélmények mozijába!