A gázkazán a fürdőszobában van, a lány bement fürdeni, órákkal később holtan találták meg. Se a szülei, se a mentők nem tudtak rajta segíteni.
 

Amint arról a Dehir.hu-n már olvashattak, halálos szénmonoxid-mérgezés történt Debrecenben. Szombat hajnalban riasztották a katasztrófavédelem debreceni hivatásos egységét és a megyei műveleti szolgálatot az Egyetem sugárút egyik társasházának tetőtéri lakásában történt tragédiához. A régi építésű lakásban, melynek fürdőszobájában gázkazán volt felszerelve, hárman tartózkodtak. A kiérkező tűzoltók jelentős szénmonoxid koncentrációt mértek. Az eset következtében egy fiatal nő életét vesztette, két személyt láttak el a mentők.

A Debrecen Televízió megtudta, hogy a lakásban egy család élt, anya, apa és 26 éves lányuk. A lány amikor hazaért, bement fürdeni, s magára zárta az ajtót. Reggel, amikor a szülők felébredtek, észrevették, hogy a lány a fürdőszobában van, de mivel nem válaszolt, rátörték az ajtót. Ott találták meg, de már nem tudtak rajta segíteni. A szülők fizikailag jól vannak, kórházba sem kellett őket szállítani. A tragédia körülményeinek tisztázása érdekében vizsgálat indul.

Madai Petrától, a hajdú-bihari Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől megtudtuk, ebben a fűtési szezonban már 14 szénmonoxid-mérgezés történt, a szombatival együtt kettő végződött halállal.ú