Makray: A kilencedik hely nem cél, elvárás

Készül a rájátszásra a DVSC-TVP női kézilabda csapata. A vezetőség pedig közben már a jövő szezonra is koncentrál.

Mint ismeretes, a Loki balszerencsés körülmények között, a lehető legkisebb különbséggel pottyant ki a középházi rájátszásból, így a tavalyihoz hasonlóan az alsóházban küzdhet tovább a helyezésekért.

- Itt, ebben a mezőnyben a kilencedik hely megszerzése nem kitűzött cél, hanem elvárás a csapattal szemben – jelentette ki határozottan Makray Balázs ügyvezető.

A vezetőség közben természetesen megkezdte a jövő szezonra vonatkozó tárgyalásokat a lejáró szerződésű játékosokkal, illetve a kiszemeltekkel is, akiket szeretnének a Loki soraiban tudni. Makray Balázs ezzel kapcsolatban egyelőre nem kívánt részletekbe bocsátkozni, hiszen, mint mondta, most még az előttünk álló feladatokra kell koncentrálniuk a debreceniek mezét viselő játékosoknak. Egyelőre annyi bizonyos, hogy az idén a pályafutása talán legjobb szezonját produkáló kapus, Lajtos Nóra már korábban meghosszabbította szerződését.

Ami pedig a közeljövő feladatait illeti, ebből jut Köstner Vilmosnak is, hiszen a Loki szakosztály-igazgatója Németh András szövetségi kapitány munkáját segíti a válogatott csapat mellett. A nemzeti csapat március 22-től edzőtáborban készül, majd felkészülési tornára utazik Horvátországba.