Háromszáz néző volt kíváncsi a tavasz nyitó összecsapására, melyen egy 80. percben lőtt bombagóllal nyert a Felcsút a Paks ellen.
 

A Puskás Akadémia 1-0-ra győzött a vendég Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A paksiaké a leghosszabb nyeretlenségi sorozat az élvonalban: 11 mérkőzésen nem tudtak győzni. Legutóbb a hetedik fordulóban, tavaly szeptemberben, a Kaposvár ellen gyűjtötték be a három pontot.

A bajnoki listavezető Loki a DVTK otthonában vívja az esztendő első bajnoki mérkőzését. Szurkolói busz indul Diósgyőrbe, a vasárnap este fél hétkor kezdődő Diósgyőr – DVSC-TEVA bajnoki mérkőzésre. Jelentkezni Bugya Sándornál lehet a +36 20/669 6109-es telefonszámon. Az utazás ára 1800 forint, ami nem tartalmazza a jegy árát! Indulás vasárnap 15 órakor a Főnix Csarnok parkolójából. Csak érvényes jeggyel lehet felszállni a buszra, mert a helyszínen nem lesz jegyértékesítés!

Szintén autóbuszos utazást szervez a Loki Szurkolók Egyesülete. Indulás vasárnap 15 órakor a Dósa nádor térről. Az utazás ára 1300 forint tagoknak 1800 forint nem tagoknak. Jelentkezni a Mods Store-ban, a Halköz Üzletházban lehet.

OTP Bank Liga, 18. forduló:

Puskás Akadémia – MVM Paksi FC 1-0 (0-0)
Székesfehérvár, 300 néző, játékvezető: Erdős
Puskás Akadémia: Hajdúch – Nagy Zs., Vaszicsku, Vaskó, Tamás – Polonkai (Tóth I., 85.), Tóth II. – Gallardo (Denkovic, 74.), Czvitkovics, Szakály D. – Lencse (Tischler, 93.).
MVM-Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Horváth G., Szabó J. – Kecskés (Bori, 87.), Windecker – Bartha (Kiss T., 85.), Tóth B., Délczeg – Simon A. (Lázok, 85.).
Gólszerző: Tóth II B. (80.)
Kiállítva: Bori (91.)

Szombat:

Budapest Honvéd – Újpest           14 óra, vezeti: Kassai Viktor
Kaposvár – Pápa                         16 óra, vezeti: Fábián Mihály
Szombathely – MTK                    16 óra, vezeti: Farkas Ádám
Pécs – Videoton                          18 óra, vezeti: Andó-Szabó Sándor
Mezőkövesd – Kecskemét            20 óra, vezeti: Iványi Zoltán

Vasárnap:

Ferencváros – Győr                     16.30, vezeti: Solymosi Péter
Diósgyőr – DVSC-TEVA               18.30, vezeti: Vad II. István