Lezárások, korlátozások lesznek a Virágkarnevál idején

A megszokotthoz képest több útszakaszt nem használhatnak az autósok, az Egyetem sugárúton sem lehet majd parkolni a Virágkarnevál közben.
 
A Debreceni Rendőrkapitányság ideiglenes közlekedésrendészeti intézkedést rendel el a 45. Debreceni Virágkarnevál és kapcsolódó rendezvényeinek zavartalan lebonyolítása érdekében.

A határozat értelmében augusztus 19-én 16 órától augusztus 20-án előreláthatólag 12 óráig a karneváli menet útvonalán a Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, a Piac utcán, a Kossuth téren, a Kálvin téren, a Péterfia utcán a Kálvin tértől a Hunyadi utcáig, a Hatvan utcán a Kossuth tértől a Pásti utcáig, a Déri tér szervízútján, a Szent István dombormű előtti 30 méteres útszakaszon, a Déri tér mindkét oldalán, a Múzeum utcán,  a Bethlen utcán a Hatvan utcától a Hunyadi utcáig, a Hunyadi utcán a Rákóczi utcától a Bethlen utcáig, a Mester utcán a Csemete utcától a Bethlen utcáig, a Honvéd utcán a Bethlen utcától a Péterfia utcáig és Viola utcáig, Bethlen utcán a Hunyadi utcától a Honvéd utcáig, az Egyetem sgt. Honvéd utca és Füredi út közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 16 órától – augusztus 21-én előreláthatólag hajnali 1 óráig az Egyetem sugárút. Füredi út és Egyetem tér közötti szakaszán, a Bolyai u. Hatvani István és Dóczy József u. közötti szakaszán, a Dóczy József utca Egyetem tér és Békéssy Béla utca közötti szakaszán, a Nagyerdei körút Simonyi út – Egyetem tér közötti szakaszán, valamint a Nagyerdei körút Egyetem tér – Ady Endre út közötti szakaszán, beleértve a Debreceni Egyetem szervízútja mellett kialakított várakozóhelyet,  megállni és várakozni tilos.

A fenti útszakaszokon az útburkolati jellel kialakított parkolóhelyek a megjelölt időszakban nem parkolóhelyként funkcionálnak, így a kialakított területeken sem lehet megállni és várakozni.