Tizenöt virágkocsi vonul fel idén Debrecenben, mutatjuk a kompozíciókat

Nézzék meg Baráth Pál művész rajzait a kompozíciókról, mi pedig eláruljuk azt is, kik és milyen címmel indítanak virágkocsit.
 
Tizenöt virágkocsit láthatnak a debreceniek és a városba látogatók augusztus 20-án felvonulni a Petőfi tértől a Nagyerdei Stadionig (a felvonulás útvonalát itt érheti el), melyekből tizennégy klasszikus virágkocsi lesz, a menetet pedig tizenötödikként egy ló vontatta, feldíszített omnibusz zárja, amit az augusztus 19-ei Galiba Fesztivál résztvevői kísérnek majd.
Földön túli virágkocsi

A szervező Főnix Rendezvényszervező Kft. kérésére Baráth Pál debreceni festő- és grafikusművész lerajzolta a tizennégy klasszikus virágkocsit, ezek révén már lehet képünk arról, milyen kompozíciókban gyönyörködhet majd a közönség.

Galéria megnyitása (14 kép )

Galériánkból az is kiderül, kik és milyen címmel indítanak virágkocsit augusztus 20-án. A rajzokat a virágkarnevál hivatalos programfüzetében is megtalálják majd az érdeklődők, a virágkompozíciók leírásával együtt.

A kocsikat természetesen művészeti csoportok kísérik. A tizennyolc magyar társulat mellett  a  világ  minden  tájáról  érkeznek  művészeti  együttesek,  többek  között  Törökországból,  Grúziából, Észtországból, Romániából, Szerbiából, Macedóniából, Lengyelországból és Bulgáriából is.