A rájátszásban is megállíthatatlan volt a Loki

A középmezőny legerősebb csapatát simán verte a DVSC az 5-8. helyért zajló sorozat nyitányán. A Loki kapusa, Horváth-Pásztor Bettina volt a mezőny legjobbja.


Újabb bravúros győzelmet aratott a DVSC-TVP-Aquaticum a női kézilabda NB I-ben. A Loki a középház legerősebb csapatát verte simán a rájátszás rajtján.

A hazai meccseket meg kell nyerni! Ez az új cél! Adta ki az ukázt a rájátszás rajtján Varga József vezetőedző. A lányok pedig igyekeztek szót fogadni a mesternek.

Nagyszerűen kezdte a – papíron esélyesebb – Fehérvár elleni mérkőzést a Loki. A hazai együttes 5-0-ra elhúzott rögtön a meccs elején, ezzel megadva az alaphangot. A Fehérvár csak a 10. percben szerezte meg az első gólját. A debreceniek gyorsan és pontosan játszottak támadásban, védekezésben pedig szinte átjátszhatatlanok voltak. A Fehérvár viszont tompának és ötlettelennek tűnt.

A félidő közepére azért megrázta magát a vendég együttes és két gólra megközelítette a DVSC-t, ám a Loki ismét fokozni tudta a tempót és négy gólra elhúzott, amit meg is tartott a félidőig. 14-10

A második félidő még látványosabbra sikerült. Rögtön az elején volt kettős emberhátrány, jó néhány Horváth-Pásztor bravúr és egy szenzációs Kudor Kitti. A Loki szinte száguldott, állva hagyva nevesebb ellenfelét. A védekezés egészen kiválóan működött: a 23. percben még mindig csak 14 gólnál járt a Fehérvár.

A hazaiak szinte eksztázisban játszottak, amiben – már mondani sem kell – ezúttal is óriási szerepe volt a kiváló hangulatot teremtő szurkolótábornak. Zúgott a Hajrá Loki, dübögtek a dobok, a csapat pedig megállíthatatlannak tűnt. Kudor Kitti sokadik remek meccsét játszotta, Bobana Klikovac mind a két hatoson óriási munkát végzett, a szélsők és az átlövők pedig sorra dobálták a gólokat. Nem is lehetett más a végeredmény, mint hatalmas Loki győzelem! Sorozatban a hatodik!

Jövő szerdán, április 15-én a Dunaújváros otthonában vívja következő meccsét a Loki.

 DVSC-TVP-Aquaticum – Fehérvár 22-17 (14-10)
Hirdetés