Debrecenben is megünnepli születésnapját Hobo

A Kossuth-díjas művész több estéből álló programsorozattal, így a debreceni fellépéssel is ünnepli a kerek évfordulót.


Földes László Hobo február 13-án töltötte be hetvenedik életévét. A Kossuth-díjas művész Debrecenben is megünnepli a kerek évfordulót, Hobo és bandája A vén gazember áriája című születésnapi koncerttel április 16-án 19 órától lép fel a Csokonai Színház Nagyszínpadán.

- Egy „best of” koncertet szeretnénk, egy „nagy bulit”. Van bennem hajlam az öniróniára, szeretném, ha ez a koncerten is kiderülne. Ha kérdezik, meg szoktam fogalmazni, hogy a reflektorfény és a taps veszélyes, az ember könnyen túl komolyan veheti magát. Pedig a rock and roll nem prófétikus, vagy arisztokratikus műfaj, a közönség és a zenekar találkozása elsősorban mulatság – mondta a művész.

Hozzátette, két barátját, Baksa-Soós Attila költő-zenészt és Cseh András zenészt is meghívta az eseményre. A hangulatot fokozzák majd azzal, hogy a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium 40 tagú kórusa is színpadra áll.

A Vén gazember áriája című, Hobo és bandája születésnapi koncertjét április 16-án mutatják be 19 órától a Csokonai Színházban. Jegyek a teátrum pénztárában válthatóak az előadásra.

Forrás: dehir.hu
Hirdetés