Fenyő Miki és a Töltött Császár

A Szoboszlói Toros Napok immáron második alkalommal került megrendezésre, amelyen a kulturális programok mellett a közönség szavazhatott az általa legjobbnak tartott ételre, ételekre. 


A rendezvény első két napjának fő attrakciója az evés és az ivás mellett, az a főzőverseny volt, amelynek fődíjasa a Mátyás Király Gyógyszálló szakácsai által készített „Töltött Császár" elnevezésű gasztronómiai fenség lett, míg második helyet a Lorena étterem szintén fenséges „Toros káposztája", a harmadikat pedig a Rock Patkó „Prágai csülök je" vitte lel. 

A második nap sztárvendége Fenyő Miklós volt, aki 55 perces műsorával szórakoztatta az érdeklődő közönséget. A Fenyő koncert után következett a diszkó, amelyen dj. Harsányi szolgáltatta a zenét.

A fesztivál harmadik napját inkább a kultúra jellemezte, amelyet a már megszokott, a hajdúszoboszlói vezetésre jellemző, ízlésvilág lengett körül. 

Délelőtt, a Bihari Banda néptánc-bemutatót tartott, amelyet a kicsik kedvéért játékos elemekkel ötvözve a műsort. Ezt követően a déli órákat a Törköly zenekar műsora tette színessé, majd ezt követően csinos lányok tartottak Fitness-bemutatót. 

A testmozgás után következhetett Tele Band együttes, amelynek koncertjét az eredményhirdetéssel zárták le.

A háromnapos rendezvényt a PlugIn együttes zárta. 

A buli összességében jól sikerült. Akik kilátogattak a rendezvényre, azok a többit úgyis tudják. Ettek is. Ittak is. Szórakoztak is. 

Persze ha ezt a pénztárcájuk megengedte, abból a maroknyi fizetésből, amit az elmúlt 16 évben Hajdúszoboszlón felépített gyárakban és üzemekben kerestek! 
Hirdetés