Új vendéglátóhelyek nyílhatnak Debrecenben belvárosában

A Cívis Ház Zrt. elsősorban olyan bérlők jelentkezését várja, akik a hely hangulatához illő vendéglátóhelyet szeretnének üzemeltetni. 


A Városháza Rózsa utca felőli homlokzatát az átalakítás során megnyitják, így egy kb. 70 m2 alapterületű és egy kb. 140 négyzetméter alapterületű üzlethelyiség jön létre.

A Rózsa utca a fiatalos Simonffy utca folytatása a Dósa nádor tér felé. A város tervei között szerepel a Dósa nádor tér és a Csapó utca sétálóövezetbe történő bevonása. A fiatalosság és a felújított Városháza patinájának ötvözete különleges hangulatot nyújt majd a Rózsa utcának. A Városháza gyönyörű kivilágítást kap, amely tovább emeli a jelenleg sárga fényű falikarokkal megvilágított homlokzat szépségét. A frissen felújított díszkőburkolaton lehetőség lesz vendéglátóteraszok kialakítására. A parkolás ezen a szakaszon várhatóan megszűnik, vagy a minimálisra csökken, tehát igazi korzós hangulat keletkezik.

A Cívis Ház Zrt. elsősorban olyan bérlők jelentkezését várja, akik a hely hangulatához illő vendéglátóhelyet szeretnének üzemeltetni, a Városháza méltóságához illeszkedő stílusban és színvonalon. A helyiségek még átalakítás előtt állnak, ezért lehetőség van az alaprajzok egyedi megtervezésére.

Bővebb információ itt található: http://www.civishaz.hu/chdm/showitem/561
Hirdetés