Polgár: Törött sörösüveggel vágta meg a pultost

Egy férfi kiabálni kezdett Polgáron egy kocsma vendégeivel, majd odament a pultban álló alkalmazotthoz és megsebesítette.
A rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 21-én 20 óra körül egy polgári sörözőben kiabálni kezdett egy férfi a vendégekkel. A pultos rászólt B. Józsefre, hogy fejezze be az ordítozást. A 42 éves férfi ekkor mérgében eltört egy sörösüveget a pulton, majd egy üvegdarabbal a kezében odament a sértetthez, akit megvágott vele.

A vendéglátóhelyen tartózkodók értesítették a rendőrséget, majd a támadót lefogták, azonban B. József el tudott menekülni. A megtámadott 54 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A Polgári Rendőrőrs járőrei a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 éves helyi lakost tartózkodási helyén elfogták és a rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.  A Hajdúnánási Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. József polgári lakossal szemben.

A terhelt az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.