A Hajdúszoboszlói Zsaruellátó első akciója

A tegnapi nap folyamán a Hajdúszoboszlói Zsaruellátó csatlakozott a Debreceni Zsaruellátó kezdeményezéséhez, amelynek célja a határon szolgáló rendőreink erkölcsi és anyagi támogatása, segítése. 
A nemes kezdeményezés célja az volt, hogy közösségi összefogással a határon szolgáló rendőreinknek vény nélküli gyógyszereket, energia italt, üdítőt, vizet, kekszeket, csokikat, kéztisztító gélt, törlőkendőt, papírzsepit, szájmaszkot, gumikesztyűt, wc papírt, konzervet, szemetes zsákot, kávét, cukrot, műanyag poharat, gyümölcsöt (banán, alma és minden olyan amiben sok az energia), tartós tejet, női egészségügyi cuccokat vagy vitaminokat küldjenek.

A csütörtöki napon, azaz szeptember 24-én 13. és 14 között az Unicum Söröző parkolójában megszervezett gyűjtésre, meg is érkeztek a nemes szándékú hajdúszoboszlói lakosok adományai, amit a szervezők nevében mi is nagyon szépen köszönünk. 

Mint azt megtudtuk, az akciót tovább kívánják folytatni, ezért akár támogatásként is olyan személy felajánlására is számítanak, aki egy zárható helyiséggel tudná támogatni az akciót, hogy a lakosságnak több ideje legyen eljuttatni az hazánkat védő rendőreinknek, rendőrlányainknak, katonáinknak. 

Szerkesztőségünk megtudta, hogy rengeteg olyan hajdúszoboszlói lakos akad, aki nem, vagy csak későn hallott a kezdeményezésről viszont a későbbiekben is szívesen támogatna szervezők nemes és sikeres elképzeléseit. 

Amennyiben a szervezőket megtalálják azt a helyiséget, ahová az adományokat el lehet juttatni, azt mindenképpen közölni fogjuk a helyi lakossággal. 

Addig is csatlakozzatok a Hajdúszoboszlói Zsaruellátó facebook csoportjához: Kattintsatok Ide

Bencze Attila - Pólus Média