A víztoronyban koncerteznek a dzsesszmuzsikusok

Debrecen – Ten Songs About Real Utopia – e címen hozott össze egy izgalmas albumot négy fantasztikus zenész, akikkel a debreceni közönség is találkozhat.
A neves tenorszaxofonos Daniel Erdman imád kísérletezni, legújabb zenei ötletei megvalósításához pedig remek társra talált a francia csellista, Vincent Courtius személyében. Csatlakozott hozzájuk két szintén jó nevű, nagy tehetségű muzsikus: Frank Möbius gitáros és Samuel Rohrer, a német dzsessz egyik legegyedibb stílusú dobosa

A négy zenész Ten Songs About Real Utopia címen hozott össze egy egyedi hangulatú, a rock, a dzsessz, a pop elemeit is ötvöző, egyszerre klasszikus erényekkel bíró és egyszerre improvizatív – a szakma szerint igen „cool” – albumot.

Muzsikájukat, hangulatteremtő képességüket a debreceniek is megismerhetik, a zenekar ugyanis koncertet ad a cívisváros egyik legújabb koncerthelyszínén, a Nagyerdei Víztoronyban. Itt szombaton este 19.30 órától lépnek színpadra.

A koncert létrejöttében a budapesti Goethe Intézet, a Budapest Music Center és a debreceni Jazzbarátok Köre is szerepet vállalt.

A rendezvényre a belépés ingyenes!