Folytatódik az agyüzem Debrecenben

Az innovációs ötletpályázat továbbra is várja az újdonság erejével bíró megoldásokat. A legjobb ötleteket értékes nyereményekkel jutalmazzák.
Az Agyüzem – Ehhez bezzeg van eszed! című innovációs ötletpályázat továbbra is várja az újdonság erejével bíró megoldásokat. A Zamat Fesztiválon találkozhat a közönség újra az Agyüzem ötletgyárával, amelyet több mint ezren látogattak meg a Campus Fesztiválon. Az innovatív ötletek megszületését elősegítő „játszótérnek” köszönhetően már csaknem ötszáz új ötlet érkezett be a szervezőkhöz.

A versenyre vállalati szinten megvalósítható innovatív ötletekkel lehet nevezni az élelmiszeripar, az informatika-elektronika és a gyógyszeripar területeihez kapcsolódva, olyan megoldások nem jöhetnek szóba, amelyek egy már működő vállalkozás üzleti tevékenységének alapját képezi. A verseny célja, hogy a résztvevők ötletei felszínre kerülhessenek, illetve az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. és partnerei (Debreceni Egyetem, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara) segítséget nyújtsanak azok szélesebb körben való megismerhetőségéhez és lehetőség szerint támogassák azok megvalósítását, továbbfejlesztését. A legjobb ötletek kidolgozóit értékes nyereményekkel jutalmazzák.

A Zamat Fesztiválon szeptember 18-án újra megnyílik az Agyüzem ötletgyára, de addig is az agyuzem.hu weboldalon lehet beküldeni a forradalmi ötleteket.