Szerb vendéget fogad szombaton a Loki

Bódi Ádám a felnőtt válogatottal, míg Balogh Norbert és Szilvási Péter az U21-es csapattal készül.
A felnőtt és korosztályos magyar labdarúgó válogatottak szereplései miatt a bajnokság rövid szünetében három játékosa nélkül gyakorol a DVSC-TEVA.

Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány behívta a nemzeti együttes keretébe a középpályás Bódi Ádámot, aki a bő névsorban még nem szerepelt, de később a szakember közölte vele, számít rá a két nagyon fontos Európa-bajnoki selejtezőn.

Mint ismert, a csoportjában jelenleg a harmadik helyen álló magyar válogatott szeptember 4-én, pénteken a csoportot vezető Romániát fogadja a budapesti Groupama Arénában, majd három nappal később Belfastban lép pályára, a második helyezett észak-írek ellen.

A magyar U21-es válogatott szintén Európa-bajnoki selejtezőt játszik. Az Ausztria és Svájc között meghúzódó miniország, Liechtenstein elleni idegenbeli mérkőzésre Vaduzba utazó keretbe két Loki-játékos kapott meghívót: a csatár Balogh Norbert, illetve a védősorban számításba vehető Szilvási Péter.

A DVSC-TEVA a bajnoki szünetben edzőmérkőzést játszik a szerb élvonalban szereplő FK Spartak Zlatibor ellen. A találkozót szombaton 16.30 órától rendezik a Nagyerdei Stadionban.

A mérkőzés megtekintése díjtalan. Az A2-A3, valamint VIP bal szektorok lesznek nyitva, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A beléptetés az 1, 2, 3, 4, 5-ös számú kapukon zajlik majd.