A hajdúszoboszlói Gönczy Pál Sport és Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai számára népszerűsítette az olvasást az OMV.
A felolvasáson részt vettek a program nagykövetei, Lola és Puskás Péter is.

Az eseményt megelőzően az OMV közel 1000 könyvet ajándékozott az iskola könyvtárának.

Ősszel is folytatódik az OMV Hungária Kft. olvasást népszerűsítő programja, amely 2013-ban indult el. Ennek keretében került sor 2015. november 26-án a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központban a Gönczy Pál Sport és Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai számára megtartott felolvasó-délutánra, amelyen az OMV munkatársai mellett a program nagykövetei, Lola és Puskás Péter olvastak fel és zenéltek a diákoknak. Az énekeseket Füstös Bálint – a Hangszeresek Országos Szövetségének „Az év felfedezettje“ díjazottja - kísérte gitáron. Az eseményt megelőzően az OMV közel 1000 könyvet adott át az iskola könyvtára számára.
Idén az olvasást népszerűsítő kampányban a kortárs magyar gyermekirodalom kerül a középpontba: Hajdúszoboszlón Darvasi László író műveiből olvastak fel a program nagykövetei.
Az olvasást népszerűsítő program keretében a vásárlók a vállalat töltőállomásain adhatják le elolvasott könyveiket, amelyeket az OMV iskolák könyvtárainak juttat el. A kampány során eddig több mint 30.000 könyv gyűlt össze, 18 iskolában került sor felolvasásra, összesen 5600 gyermek részvételével. Idén 9 általános iskola vesz részt a zenés programban.

A könyvgyűjtésről további információkat a http://bit.ly/1QJg17R oldalon olvashat.

További információ:
OMV sajtó:
Ungvárszki Tamás 
ACTION HELLER Consulting
Tel: + 36 20 805 7419
ungvarszki.tamas@hellercom.hu
www.omv.hu

Forrás: www.hajduszoboszlo.eu