Kedves Diákok, Egyetemisták , Dolgozni akaró emberek!

Itt a lehetőség, amit eddig nem tudtál most megtudhatod!
Ifjúsági Karrier Központ működő szervezet, ami pályaválasztás előtt álló és munkanélküli fiataloknak és dolgozni akaró embereknek nyújt szolgáltatást, hazai és nemzetközi szinten.

Speciálisan pályaválasztás előtt álló/ első munkahelyre belépő fiatalok, illetve munkaerő piacon nem találja helyét (18-40 évig) részére nyújt szolgáltatásokat – mint munkaerő-piaci információnyújtás, karrier és álláskeresési tanácsadás, karrier coaching, készség és kompetencia felmérés/fejlesztés területén, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.
Szolgáltatásai hiánypótlóak, hiszen az oktatási intézményekben és a munkaügyi központokban hiányoznak ezen szolgáltatások a fiatalok részére.
Fejlesztési módszertanunk innovatív, nemzetközi jó gyakorlatokból átvett: non-formális képzési módszerek, mint word café, open space, kooperatív tanulás, coaching, action learning, próbamunka.
Nem csak hazai, de európai hálózatban, nemzetközi szinten is dolgozunk, és a fiatalokat is bevonjuk ezen nemzetközi projektekbe, munkáinkba.
Facebook oldalunkon és csoportunkban napi szinten osztunk meg munkaerő-piaci információkat, külföldi képzési lehetőségeket, és külön Önfejlesztési oldalt is vezetünk részükre.http://www.karrierdebrecen.hu/
https://www.facebook.com/ceipeshun/?fref=ts

Részletek a nyíltnapon!
Mindenkit várunk szeretettel!