Autóbalesethez, leszakított villanyvezetékhez és gázszivárgáshoz, valamint ételleégés miatt riasztották csütörtökön a tűzoltókat. 
Két személygépkocsi ütközött tegnap reggel Debrecenben, az Acsádi és a Sámsoni út kereszteződésben. Az ütközés következtében az egyik jármű az oldalára borult. A járműveket a megyeszékhely hivatásos tűzoltói feszültségmentesítették, majd átvizsgálták azok üzemanyagrendszereit, mely során egyiknél sem tapasztaltak szivárgást. Ezt követően a tűzoltók a kerekeire állították a felborult autót, és az út szélére tolták, így szüntetve meg a forgalmi akadályt. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Leszakította a villany- és a tv-vezetéket egy teherautó tegnap délután, Létavértesen, a Hevesi Ákos utcában. A helyszínre a létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik értesítették az áramszolgáltatót és a kiérkezéséig biztosították a helyszínt. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Gáz szivárgott tegnap este Hajdúhadházon egy Károlyi Mihály utcai, üres telken lévő ledugózott gázcsonkból. A helyszínre érkező hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók értesítették a gázszolgáltatót, aki elvégezte a szükséges munkálatokat, így szüntetve meg a veszélyhelyzetet.

Csütörtök este érkezett a bejelentés, miszerint Debrecenben, egy Wesselényi utcai társasház egyik lakásából füstszagot éreznek a szomszédok. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol szerencsére csak ételleégés történt, amit a tulajdonos eloltott. A tűzoltók átszellőztették és átvizsgálták a lakást.

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság