Összeolvadással erősít a debreceni Trans-Sped

A tatabányai székhellyel működő Trans-Sped Trint Kft. szeptember 30-án beolvadt a Trans-Sped Kft-be. A folyamat közel egy éve vette kezdetét és fontos lépése a vállalatcsoport nyugat-magyarországi nyitásának.
A komplex logisztikai szolgáltatásokat kínáló Trans-Sped Kft. 2015-ben vásárolta fel a korábban a finn állami vasút tulajdonában álló Transpoint International (HU) Kft-t, amely Trans-Sped Trint Kft. néven folytatta működését.

A szállítmányozási és raktárlogisztikai területen erős piaci pozíciójú vállalat tevékenységével és földrajzi elhelyezkedésével teljes mértékben hozzájárult a Trans-Sped magyarországi piacbővítési elképzeléseihez. A beolvadás folyamata során összehangolták a két vállalat tevékenységét, és együttes fellépéssel 2015-ben jelentős forgalomnövekedést ért el a cégcsoport.

A fúziónak köszönhetően olyan új üzletágak kerültek be a Trans-Sped szolgáltatásai közé, mint a tengeri és légi szállítmányozás. A Trans-Sped Trint Kft. korábbi ügyfélkörének igényeit pedig egy magasabb minőségű, még komplexebb szolgáltatásokat nyújtó vállalat hátterével tudják kielégíteni. A tőkeerős, 26 éves múlttal rendelkező magyar nagyvállalat komplex logisztikai szolgáltatásai új lehetőséget teremtenek a megbízók számára a raktározás, értéknövelő és termelési logisztika területén is.

„A cégcsoport egészére nézve kedvező átalakulásról van szó, a beolvadással javul a gazdálkodás és a főbb tevékenységek hatékonysága. A cégbeolvadás a mindennapokban zökkenőmentes lesz, ami mind az ügyfeleink, mind pedig a munkavállalók számára pozitív, és tovább növeli a közöttünk lévő bizalmi viszonyt.” – nyilatkozta Fülöp Zsolt ügyvezető igazgató.

A 2015-ben csaknem 15 milliárd forint konszolidált árbevételt produkáló vállalat mára több mint 700 dolgozójával és 170 ezer négyzetmétert meghaladó fedett raktárkapacitásával a hazai logisztikai piac meghatározó szereplője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések