Szép születésnapi ajándék

Varsányi Nóra örül a Kispest elleni sikernek, de már a keményebb ellenfelekre fókuszál.
Fölényes győzelmet aratott a DVSC-TVP a Kispest otthonában bajnoki mérkőzésen, 22–11-es félidőt követően 43–24-re diadalmaskodtak a piros-fehérek szombaton. A sikert akár előajándéknak is tekinthetjük, hiszen Varsányi Nóra, a debreceniek szélsője hétfőn ünnepli születésnapját.

Nem vették félvállról

– Aranyosak a lányok, hogy így odatették magukat, szép ajándék tőlük, hogy ilyen nagyarányú győzelmet arattunk. Bezzeg tavaly, amikor – szintén a születésnapomon – kikaptunk az Érdtől… – mondta nevetve az ünnepelt, aki jól játszva, négy góllal terhelte meg a Kispest kapuját. – Nem vettük félvállról az újonc elleni meccset, Tone Tiselj vezetőedző a felkészülés során kiemelte, hogy megfelelően koncentráljunk, s annyival nyerjünk, amennyivel tudunk. Úgy tűnik, a mester elégedett volt a látottakkal, mert egy nap pihenőt kaptunk a győzelemért cserébe.

Mindenki a pályán

A Loki csapatkapitány-helyettese elárulta, elégedett volt a gárda produkciójával. – A sikerünk kulcsa a jó kapusteljesítmény és a kemény védekezés volt, ami után már csak futnunk kellett, azaz a lerohanásokat gólra váltani. A szélsők ilyen szituációkból szerezték a találataik nagy többségét. A szünet után sem álltunk le, s ez azért is örömteli, mert mindenki játéklehetőséghez jutott, s élt is a sansszal.

Összességében ennek a meccsnek megfelelően, jól kézilabdáztunk, bár voltak hibáink, amelyeket ki kell javítanunk, ugyanis most már sokkal erősebb riválisaink, keményebb mérkőzéseink lesznek. Úgy érzem, erősek vagyunk, s az önbizalmunk is rendben, remélem, ez majd a következő összecsapásunkon, az Érd ellen is megmutatkozik.

Komoly menetelés előtt

A debreceni hölgykoszorúra igen kemény összecsapások várnak októberben. A „hegyi menetet” az Érd ellen kezdi a Loki jövő hét szerdán, majd a hétvégén a Nantes elleni idegenbeli EHF Kupa-mérkőzésen lépnek pályára a hajdúságiak. Egy héttel később jön a franciák elleni hazai találkozó a Hódosban, majd október 28-án Mosonmagyaróváron szerepelnek Varsányiék.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések