A határra is ellátogatna a Mikulás

Több mint egy éve alakult meg a Zsaruellátó nevű civil csoport, azzal a céllal, hogy a határon állomásozó egyenruhásoknak adományokat gyűjtsön és juttasson el. Leginkább a közösségi oldalakon szerveződik, az aktuális gyűjtésekről és felhívásokról ott tudnak tájékozódni a segítő szándékú emberek.
A Hajdúszoboszlói Zsaruellátó egy fuvarja
A csoport Debrecenben is túl van már néhány gyűjtésen, legutóbbi akciójuk is sikeres volt, a november 7-én Hódmezővásárhelyre leszállított felajánlásokat pedig nagy örömmel fogadták a katonák.

Jelenleg a „Mikuláscsomagot a határra” nevű akciót szervezik, aminek keretében szeretnének minél több honvédőt meglepni egy mikuláscsomaggal, hogy az ünnepek közeledtével otthonuktól és szeretteiktől távol lévőket támogatásukkal erősíthessék.

Debrecenben a 2016. december 3-án, 13-16 óra között várják az adományokat a Kishegyesi úti Mc’Donalds melletti nyilvános parkolóban. Örömmel továbbítanak kedves üzeneteket, gyermekrajzokat, képeslapokat is! Szívesen veszik segítő szándékú helyi vállalkozás, szervezet megkeresését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések