Ezúttal balszerencsés volt a betörő, pont arra jártak a rendőrök

A 22 éves férfi egy Hatvan utcai épületbe tört be, ám hirtelen megjelentek a rendőrök. A betörő próbált elbújni, de hiába.
Állampolgári bejelentés érkezett november 27-én délelőtt a rendőrségre arról, hogy valaki betört egy debreceni cég telephelyére. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy az elkövető benyomta a Simonffy utcai ingatlan kerítését, megrongálta a riasztót, majd az épületből laptopot, porszívót és hosszabbítót lopott. Ezt követően a betörő átment egy Hatvan utcai telephelyre és az ott található bódé ablaküvegét betörte, oda bemászott, hogy értékek után kutasson.

Eközben a férfi meglátta az utcán a járőröket, ezért lefeküdt a földre, hogy elbújjon, azonban a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók F. Bencét gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A megalapozott gyanú szerint a 22 éves helyi lakos november 25-én egy Debrecen, Vendég utcai társasházból eltulajdonított egy értékes kerékpárt is.

A Debreceni rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lopás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések