Kiraboltak egy férfit a Petőfi téren vasárnap reggel

Egy nő és annak fia rabolta ki vasárnap a Petőfi téren sétáló férfit. Szerencsére a rendőrség még aznap elfogta az elkövetőket.
A Petőfi téren állított meg egy férfit egy nő vasárnap reggel hat óra körül. Az asszony tüzet kért a járókelőtől, majd beszélgetés közben elterelte a sértett figyelmét, ezután a nő fia fellökte a férfit és a hátsó zsebéből ki akarta venni a pénztárcáját. A sértett ezt nem engedte, próbálta megakadályozni a rablást, azonban a nő a fia segítségére sietett, lefogta a férfi kezeit, elvették a pénztárcát, majd a támadók elmenekültek.

A nyomozók a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek és azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Arankát és R. Sándort, akiket még aznap otthonukban elfogtak. Mindkettőjüket előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A 37 éves nőt és 22 éves fiát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések